Over de verkiezing

We gaan op zoek naar de Leukste Slagerij van Nederland. Op basis van de mening van het publiek worden 12 provinciewinnaars verkozen tot de Leukste Slagerij van hun provincie. Daarna beoordeelt de vakjury alle provinciewinnaars (samen met het publiek dat aanwezig is bij Slavakto 2018) en wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

 

Aanmelden
Slagerijen kunnen zich via deze website aanmelden om aan de verkiezing deel te nemen. Iedere slagerij mag aan de verkiezing deelnemen.

 

Stemmen
Van 17 september t/m 12 oktober kan het publiek via deze website stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor een aantal criteria (bijvoorbeeld prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, assortiment, etc.). Ook wordt er gevraagd naar verbeterpunten voor de slagerij. Rapportcijfers en verbeterpunten worden aan de genomineerde teruggekoppeld in de vorm van een benchmarkrapport.

 

Provinciewinnaars
Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50% meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50% meetelt. Om provinciewinnaar te worden heb je minimaal 50 stemmen nodig. Op 15 oktober worden de provinciewinnaars bekend gemaakt.

 

Finale tijdens Slavakto 2018
Op 5 en 6 november vindt de vakbeurs Slavakto plaats. Daar strijden de 12 provinciewinnaars om de landelijke titel. De beoordeling van de finalisten vindt plaats door een deskundige jury én het aanwezige publiek. 

 

De Leukste Slagerij van Nederland
De landelijke winnaar verdient de titel "Leukste Slagerij van Nederland".

 

Wanneer? 

  • Slagerijen kunnen zich tot 14 september 2018 aanmelden
  • Van 17 september t/m 12 oktober kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.
  • Op 15 oktober worden de winnende slagerijen van iedere provincie bekend gemaakt.
  • De provinciewinnaars strijden tijdens Slavakto 2018 op 5 en 6 november om de landelijke titel. Zij worden tijdens Slavakto 2018 beoordeeld door een deskundige jury én het aanwezige publiek. 
  • De winnaar wordt uitgeroepen tot Leukste Slagerij van Nederland 2018. 

 

Eerlijke verkiezing
Vote Company publiceert tussenstanden en de eindstand per provincie. Vote Company doet voor iedere tussenstand- en eindstand “fraudecontroles” (zowel op basis van algoritmes en ook handmatig). Op deze manier is er sprake van een eerlijke verkiezing.

 

Organisatie
De verkiezing is een initiatief van Slavakto. In de organisatie van de verkiezing wordt samengewerkt met Vote Company.

 

 

Deze verkiezing is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details