Over de verkiezing

We gaan op zoek naar de Leukste Slagerij van Nederland. Op basis van de mening van het publiek worden in iedere provincie  de winnaars verkozen tot de Leukste Slagerij van hun provincie. Daarna beoordeelt de vakjury alle provinciewinnaars, de 4 beste nummers 2 en de 2 beste nummers 3. Uit die 16 finalisten wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Aanmelden
Slagerijen kunnen zich nu aanmelden om aan de verkiezing deel te nemen. Iedere slagerij mag aan de verkiezing deelnemen. Onder slagerij wordt in dit verband verstaan: een winkel waar in hoofdzaak vlees ofwel producten van dierlijke oorsprong worden verkocht.

Stemmen
Van 16 september t/m 11 oktober kan het publiek via deze website stemmen op zijn of haar favoriete slagerij. Bij het uitbrengen van een stem worden rapportcijfers gegeven voor een aantal criteria (bijvoorbeeld prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid, assortiment, etc.). Ook wordt er gevraagd naar verbeterpunten voor de slagerij. Rapportcijfers en verbeterpunten worden aan de desbetreffende slagerij teruggekoppeld in de vorm van een benchmarkrapport.

Provinciewinnaars
Op basis van de stemronde is er in iedere provincie een winnaar. De ranglijst per provincie wordt opgesteld op basis van een gewogen gemiddelde waarbij het aantal stemmen voor 50% meetelt en het gemiddelde rapportcijfer ook voor 50%. Om provinciewinnaar te worden heb je minimaal 50 stemmen nodig. Op 14 oktober worden de provinciewinnaars bekend gemaakt.

Finale tijdens VAS 2019
De provinciewinnaars, de 4 beste nummers 2 en de 2 beste nummers 3 kwalificeren zich voor de grote finale op 4 november tijdens de VAS in de Beursfabriek te Nieuwegein (let op: gewijzigde locatie). De beoordeling van de finalisten vindt plaats door een deskundige jury. 

De Leukste Slagerij van Nederland
De landelijke winnaar verdient de titel "Leukste Slagerij van Nederland".


Wanneer? 

  • Slagerijen kunnen zich tot 15 september 2019 aanmelden
  • Van 16 september t/m 11 oktober kan het publiek stemmen op zijn of haar favoriet.
  • Op 14 oktober worden de winnende slagerijen van iedere provincie en de finalisten bekend gemaakt.
  • De finalisten strijden op 4 november tijdens de VAS 2019 om de landelijke titel. 
  • De winnaar wordt uitgeroepen tot Leukste Slagerij van Nederland 2019. 


Eerlijke verkiezing
Vote Company publiceert tussenstanden en de eindstand per provincie. Vote Company doet voor iedere tussenstand- en eindstand “fraudecontroles” (zowel op basis van algoritmes en ook handmatig). Op deze manier is er sprake van een eerlijke verkiezing.

Organisatie
De verkiezing is een initiatief van Stichting SlavaktoVleesmagazine is mediapartner van de verkiezing. De organisatie van de verkiezing is in onafhankelijke handen van Vote Company

Deze verkiezing is powered by Vote Company, Dé specialist in het organiseren van verkiezingen.

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '675937182818622'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=675937182818622&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details